Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

3ο Ημιμαραθώνιος Πάικου κατά των μεταλλείων

487555_309653919177257_650817167_n-1
Οι εγγραφές για τον 3ο Ημιαραθώνιο Πάικου, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή 3 Νοεμβρίου, έκλεισαν, με το ενδιαφέρον να ξεπερνά κάθε προσδοκία, αφού φέτος αναμένεται να λάβουν μέρος περισσότεροι από 270 αθλητές.

Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί στις 10.30 το πρωί από τον Προφήτη Ηλία Καστανερής, που θα είναι και ο χώρος των υπόλοιπων εκδηλώσεων αλλά και του τερματισμού. Ως χρόνος έγκυρου τερματισμού έχουν οριστεί οι 4 ώρες έτσι ο αγώνας θα ολοκληρωθεί στις 14.30.

Παράλληλα με τον αγώνα και μετά την εκκίνηση, στο χώρο θα διεξαχθεί συζήτηση ενημέρωση με εκπροσώπους του Μετώπου ενάντια στα μεταλλεία σε Κρούσια και Παίκο και συντονιστικών και ομάδων που δραστηριοποιούνται κατά των μεταλλείων από Χαλκιδική, Θράκη και Κιλκίς.
imimarathonios-paikou3Για τους μικρούς φίλους θα υπάρχει χώρος δημιουργικής απασχόλησης, ενώ όσοι θέλουν να γνωρίσουν καλύτερα το δάσος, θα μπορέσουν να πάρουν μέρος στον «οικολογικό περίπατο» και να συζητήσουν με τον Δασολόγο καθηγητή Νικόλαο Ελευθεριάδη.

Οι τοπικοί πολιτιστικοί σύλλογοι θα φροντίσουν για τον μπουφέ.

«Το Πάικο θα φοράει την πιο όμορφη φορεσιά του και ‘μεις θα είμαστε εκεί για να δώσουμε την υπόσχεση ότι δεν θα αφήσουμε κανέναν να λεηλατήσει τα δάση την γη και το νερό μας», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση των διοργανωτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου