Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Ψήφισες! Τώρα τι κράζεις όλη μέρα;

Μια χαρά πάει η επαναδιαπραγμάτευση ε; Πως σας φαίνεται; Ζούμε πάλι ιστορικές μέρες κοροϊδίας και ανεμελιάς! Οι μεν ''πολιτικοί ηγέτες'' συνεχίζουν τα όμορφα ψεματάκια και ο κόσμος ''κάνει'' πως τους πιστεύει. Έτσι έχουμε μία όμορφη ατμόσφαιρα.

Ψήφισες κόσμε αυτό που ήθελες. Την επαναδιαπραγμάτευση. Τώρα όμως που άρχισαν τα σκαμπιλάκια από τους Ευρωπαίους φίλους, και οι κωλοτούμπες από τους επαγγελματίες πολιτικούς  θυμήθηκες να εξοργιστείς.
Βέβαια δεν εξοργίζεσαι στον δρόμο η στην πλατεία. Φωνάζεις στα καφενεία, στο σπίτι σου, άντε και στο Internet. Αλλά μέχρι εκεί! Και βέβαια η υποκρισία σου δεν έχει όρια. Η μεγάλη κολυμπήθρα που τα ξεπλένει όλα και δεν ''ντρέπεσαι'' λέγεται φωνή εκ του ασφαλούς.
Πατεράδες, και μανάδες βουτάνε από τα μπαλκόνια. Απελπισία, μιζέρια, αδιέξοδα; Όποιος κι αν είναι ο λόγος πραγματικά δεν σε νοιάζει. Συνηθίσαμε ότι δεν μας ακουμπά να μην μας νοιάζει! Όπου να είναι αρκεί να μην είναι στην αυλή μας ε;
Αλλά εντάξει έχεις τα ΜΜΕ να σου δίνουν χάδια στα αυτάκια την μία μέρα με ψεύτικες ελπίδες και στο καπάκι ύστερα από λίγο αρχίζει η τρομοκρατία. Αλλά δεν σε νοιάζει και πάλι! Εσύ το καθήκον σου το έκανες στην κάλπη και νιώθεις ήσυχος.
Τώρα λοιπόν ξέρεις τι σου μένει; Έχεις 2 επιλογές. Η μία είναι να κάνεις ουρές στην εφορία και όπου αλλού και να πληρώνεις συνέχεια! Σαν ''σωστός'' πολίτης που είσαι και έκανες το καθήκον σου.
Η δεύτερη επιλογή σου είναι να οργανωθείς και να βγεις έξω στον δρόμο να διεκδικήσεις αυτά που θες! Δεν θα διαπραγματευτείς! Θα τα πάρεις!
Τι δεν κατάλαβες ακόμα; Η επιλογή είναι δική σου!

πηγή: real democracy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου